Utskick: Viktig information från Steffesällskapet

Detta är ett utdrag ur ett mail som har gått ut till alla medlemmar idag (även till en del föredetta medlemmar). Är du medlem men har inte fått mailet? Hör av dig till oss på steffesallskapet@gmail.com. Vill du bli medlem? Följ instruktionerna nedan.

(…)

I detta mail får du viktig information om följande:

Fortsatt medlemskap.
Ny hemsida.
Sammanfattning från årsmötet.


Fortsatt medlemskap

På årsmötet beslutades om nya rutiner för medlemskap. Istället för en årlig medlemsavgift ska man erlägga en inträdesavgift på 150 kronor (350 kronor för familjemedlemskap). Den som avlagt inträdesavgift är sedan medlem i föreningen till dess man själv aktivt väljer att gå ur. (Detta så länge årsmötet inte beslutar om förändrade rutiner).

Efter detta mail kommer vårt medlemsregister att nollställas. Vill man fortsätta att vara medlem i föreningen (vilket vi naturligtvis hoppas) följer man dessa enkla steg:

  1. Betala in inträdesavgiften till vårt bankgiro, 5809-8260, och skriv ditt namn som referens.
  2. Skicka ett mail till steffesallskapet@gmail.com med följande info: <fullständigt namn>, <fullständig adress>, <epost vi kan nå dig på>, <önskat användarnamn (login) till hemsidan>, och <mobiltelefonnummer (frivilligt)>.
  3. Du får sedan ett mail med betalningsbekräftelse och information om hur du loggar in på hemsidan. Du är då medlem i föreningen tills du själv väljer att avsluta ditt medlemskap.


Ny hemsida

Jag och Adrian har suttit och skissat på lite idéer till vår nya hemsida. Vi kom fram till att den ska heta ”BABYLAND – Stefan Sundström-sällskapets hemsida”. Layouten är inte riktigt klar men ni kan redan nu göra ett besök på www.steffesallskapet.se. Just nu håller vi på att testa funktionerna på sidan och gör korrigeringar fram och tillbaka för att det ska bli ungefär så som vi tänkt oss. Vi är båda lekmän på området och kör enligt principen ”trial and error” och änsålänge finns en del buggar som måste fixas.

Detta är planen till en början: Endast medlemmar kan logga in på sidan. När man är inloggad kan man skriva kommentarer till de inlägg som publiceras på sidan och man får åtkomst till downloads som vi i Sällskapet lägger ut. Man får också tillgång till ett enkelt forum där vi medlemmar kan hålla privata diskussioner med varandra som inte syns för andra besökare. Vi ska också så småningom ordna ett fotoalbum.

Vanliga besökare till hemsidan kommer att kunna läsa och ta del av viss information och inlägg men kommer inte att kunna skriva kommentarer. Gå in och ta en titt och maila gärna tips, förslag och kommentarer om sidan.

(…)

Det här inlägget postades i Sällskapsinformation. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>